Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους..
Σε εσάς δηλαδή που δεν τα έχουμε πει ήδη..
Όπως είχα πει από την προηγούμενη μου καταχώρηση, αν και πέρασε καιρός από τότε.. ήμουν και είμαι δηλαδή ακόμα σε δίαιτα.. Το καλό είναι ότι τελειώνω πια... επιτέλους !! Έχω χάσει σχεδόν 10 κιλά που ήθελα (είμαι ακόμα στα 8 αλλά έχω καμιά βδομάδα, μπορεί και δυο ακόμα), έτσι λοιπόν άρχισε και πάλι το ενδιαφέρον μου για την κουζίνα, την μαγειρική.. δεν έφυγε ποτέ το ενδιαφέρον, απλά μπήκε λίγο στην άκρη.
Επανήλθα όμως δριμύτερη θέλω να πιστεύω!!
Έχω σκοπό μέσα στο Μάρτιο να παρακολουθήσω κάποια σεμινάρια μαγειρικής που θα διοργανώσει το περιοδικό gourmet της Ελευθεροτυπίας.. Άρα αργότερα θα έχουμε και μια πιο επαγγελματική ματιά της μαγειρικής. Αλλά αυτά θα τα πούμε και τότε!!
Αυτό που έμαθα καλά τόσο καιρό που απέχω αλλά ουσιαστικά ανακαλύπτω έναν άλλο κόσμο.. είναι ότι δεν πρέπει να αφήνω τίποτα έξω από το τραπέζι μου.. Πρέπει να ψάχνουμε να βρούμε τρόπους να επιλέγουμε κάθε μέρα με πολύ προσοχή τί θα φάμε.. πρέπει να ικανοποιεί όλες μας τις ανάγκες γιατί το φαγητό εκτός από πηγή ζωής είναι πηγή γεύσης, διασκέδασης, δημιουργίας!!
Αυτό που μου είπε προχθές ο Γιάννης μου και μου άρεσε πολύ.. Θα φτιάχναμε μπριζόλες να φάμε το μεσημέρι της Κυριακής.. με ρώτησε τί μπαχαρικά θα βάλω και πώς θα τις κάνω. και του απάντησα ότι δεν θυμάμαι.. και μου λέει: αυτό που μου αρέσει στη μαγειρική σου, είναι ότι ποτέ δεν είναι ίδιο το τωρινό με το προηγούμενο!! Αυτό θα πει ότι δεν παίρνω μία συνταγή και την εκτελώ λες και είμαι φαρμακοποιός.. Βάζω και λίγη φαντασία!! Βασικά είναι θέμα διάθεσης..
Φιλάκια σε όλους!! Τα λέμε σύντομα με καινούριες συνταγές και πολλά πολλά ακόμα!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου