
Καλημέρα σε όλους.. Δευτέρα σήμερα, δυστυχώς έχει πολύ πολύ ζέστη αλλά δεν πτοούμαστε με τίποτα..
Το Σαββατοκύριακο ήταν χαλαρό όπως πάντα και έτσι μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω την σαλάτα που πρότεινα την Παρασκευή.
Δεν ξέρω άν κάτι κάνω εγώ λάθος, δεν ξέρω αν διαλέγω τις λάθος συνταγές, δεν ξέρω αν όλα αυτά τα εντυπωσιακά που προτείνουν οι μεγάλο σεφ, που από εικόνα σκίζουν είναι και εξίσου νόστιμα όπως τα απλά φαγητά που ξερουμε όλοι, που μάθαμε από μαμάδες, γιαγιάδες, θείες κτλ. αλλά κοντεύω να καταλήξω σε συμπέρασμα... Όχι πλάκα κάνω.. Δεν θέλω να καταδικάσω τίποτα, άλλωστε είμαι ένας άνθρωπος που δοκιμάζει και σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να συγκριθώ με τους επαγγελματίες γευσιγνώστες.
Λοιπόν όσον αφορά τώρα την σαλάτα του Ταμπουλέ..
Έχω φάει και καλύτερο.. Αυτό που δεν μου άρεσε καθόλου είναι το κους κους. Εγώ συνήθως φτιάχνω τον ταμπουλέ με πληγούρι, λαδάκι, λεμόνι, μαϊντανό, λίγο μέντα και ντομάτα ψιλοκομμένη.
Υποτίθεται ότι η συνταγή είναι υγιεινή και προσπαθεί να καταπολεμήσει την κυτταρίτιδα γι' αυτό και το πράσινο τσάι.. που είναι πολύ αντιοξειδωτικό..
Ο καθένας λοιπόν διαλέγει.. εγώ πάντως θα μείνω στον κλασικό ταμπουλέ..
Υπόσχομαι την επόμενη Παρασκευή να έχω να προτείνω κάτι που να είναι εξίσου εντυπωσικαό και νόστιμο..
Φιλιά σε όλους....
Το Σαββατοκύριακο ήταν χαλαρό όπως πάντα και έτσι μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω την σαλάτα που πρότεινα την Παρασκευή.
Δεν ξέρω άν κάτι κάνω εγώ λάθος, δεν ξέρω αν διαλέγω τις λάθος συνταγές, δεν ξέρω αν όλα αυτά τα εντυπωσιακά που προτείνουν οι μεγάλο σεφ, που από εικόνα σκίζουν είναι και εξίσου νόστιμα όπως τα απλά φαγητά που ξερουμε όλοι, που μάθαμε από μαμάδες, γιαγιάδες, θείες κτλ. αλλά κοντεύω να καταλήξω σε συμπέρασμα... Όχι πλάκα κάνω.. Δεν θέλω να καταδικάσω τίποτα, άλλωστε είμαι ένας άνθρωπος που δοκιμάζει και σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να συγκριθώ με τους επαγγελματίες γευσιγνώστες.
Λοιπόν όσον αφορά τώρα την σαλάτα του Ταμπουλέ..
Έχω φάει και καλύτερο.. Αυτό που δεν μου άρεσε καθόλου είναι το κους κους. Εγώ συνήθως φτιάχνω τον ταμπουλέ με πληγούρι, λαδάκι, λεμόνι, μαϊντανό, λίγο μέντα και ντομάτα ψιλοκομμένη.
Υποτίθεται ότι η συνταγή είναι υγιεινή και προσπαθεί να καταπολεμήσει την κυτταρίτιδα γι' αυτό και το πράσινο τσάι.. που είναι πολύ αντιοξειδωτικό..
Ο καθένας λοιπόν διαλέγει.. εγώ πάντως θα μείνω στον κλασικό ταμπουλέ..
Υπόσχομαι την επόμενη Παρασκευή να έχω να προτείνω κάτι που να είναι εξίσου εντυπωσικαό και νόστιμο..
Φιλιά σε όλους....
2 σχόλια:
Και πάλι θα πρέπει να παρέμβω μια και το δοκίμασα και ο ίδιος. Το πρόβλημα της συνταγής, δεν είναι ότι είναι άνοστη. Το πρόβλημα είναι ότι ο κλασικός ταμπουλές, είναι πολύ πιο νόστιμος. Δεν ξέρω. Μου φάνηκε ότι είχε μια γεύση που δεν μπορείς να πεις ότι σ' αρέσει, αλλά μπορείς να φας και ένα κιλό. Δεν ξέρω. Σημασία έχει ότι το cheesecake διαδίδεται ταχύτατα. Ήδη υπάρχει ως link σε άλλα δύο blog σίγουρα. Το ένα είναι το δικό μου. Το άλλο είναι του Γιάννη και αναφέρεται ως : "Πόπη η χρυσοχέρα"
:)
Συγχαρητήρια. Προφανώς κάνεις πολύ καλή δουλειά. Συνέχισε έτσι. Σ' αγαπώ πολύ
Ωωωω μωρέ το γλυκό μου αγοράκι!!! Σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.. Τα έχω ανάγκη.
Θέλω να είμαι λίγο αυστηρή, γιατί έτσι..
Και όσον αφορά τον κουμπάρο Γιάννη με συγκίνησε που με έβαλε στο blog του..
Και εγώ σ'αγαπάω πολύ χαζούλη μου και δημόσια αυτή την στιγμή σου ζητάω συγνώμη για όλους τους καβγάδες του Σαββατοκύριακου..
Δημοσίευση σχολίου